Bio seleza feminine pad

Ciptaan hasil gabungan:

-Nano perak

-Ion Negatif

-Sinar inframerah jauh

❤ BIO SELEZA MEMANG SELESA !!! ❤
Tahukah anda bahawa kebanyakkan pad atau tuala wanita di pasaran mengandungi DIOXIN yang merbahaya dan boleh mengancam NYAWA ANDA pada jangka panjang???
Kini ANDA mungkin masih tidak perasan tentang kesan sampingannya.
Pernah alami MASALAH begini???

♀ Jangkitan faraj

♀ Trichomoniasis

♀ Ruam

♀ Genital warts (Ketuat)

♀ Discharge berlendir / berbau

♀ Darah beku

♀ Endometriosis

♀ Senggugut

♀ Kekuningan

♀ Keputihan

♀ Kitaran haid tidak menentu

♀ Sakit belakang ketika haid

♀ Kegatalan faraj
Majoriti wanita hari ini beranggapan masalah haid adalah perkara biasa kerana hampir semua wanita mengalaminy

.

Tapi sedarkah wahai kaum hawa bahawa perkara yang dianggap biasa sebenarnya adalah gejala awal kepada masalah yang lebih besar iaitu KANSER SERVIK & PAYU DARA??!!
Alhamdulillah. Dengan TEKNOLOGI TERKINI. BIO SELEZA memang selesa!! Kualiti terjaga!!
MAMA bahagia. PAPA pun suka

Satu FAMILY boleh guna pulak tu!!!
Bagaimana???
SATU-SATUNYA PAD BERENERGY & BERKUALITI TINGGI!!!

✔ TANPA BAU ( WANGI ATAU HERBA)

✔ MEMBASMI KUMAN (ION NEGATIF & ELEMEN PERAK)

✔ KERING SEPANJANG HARI!! (BAHAN PENYERAP SPECIAL)

✔ SELAMAT (TIADA BAHAN PEMUTIH)

✔ BAHAN BERKUALITI TINGGI (KAPAS TERBAIK)
BIO SELEZA MENJAGA RAHIM???

❌Tiada KEPUTIHAN

❌Tiada BAU KURANG MENYENANGKAN

❌Tiada JANGKITAN

❌RAHIM TIDAK BENGKAK

❌DARAH KOTOR TIDAK BEREKOR

❌SELAMAT utk IBU HAMIL

❌STABILKAN HORMON
Bagi wanita yang guna implan atau pil perancang, haid memang pening kan. Kadang tu sikit ja keluar.. Sebenarnya sangat bahaya kalau ada darah kotor kita yang tertinggal tak keluar habis kerana lambat laun akan menjadi infection di dalam rahim dan itulah punca segala bermacam2 masalah rahim.
JOM try Bio-SELEZA sbb ia akan memudahkan darah kotor kita keluar sempurna..
Dalam setiap pad & pantiliner Bio SELEZA ni ada ion negative, nano perak, infrared & Bio Velocity (yang sebelum ni glamour ada dalam pelapik tilam tu kan). Teknologi BV ni bukan setakat utk kesihatan ja tapi teknologi BV ni boleh bagi muscle bahagian rahim kita lebih kuat jadi memang berbaloi kalau kita invest sikit utk kesihatan yang berpanjangan especially untuk mahkota wanita.
BIO SELEZA PENGIKAT KASIH SAYANG SUAMI ISTERI???

☻Ibarat SAPU KRIM PERAWAN

☻Ibarat makan PIL MAHARANI
SUAMI SUKA ISTERI BAHAGIA
BELUM CUBA???

DAPATKAN SEGERA!!
DAH CUBA??

DAPATKAN TERUS SET OFFER UTK JIMAT BERGANDA!!!
PM/WHATSAPP :0183209088

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s